Vele leden en niet leden spelen voor onze vereniging mee in de VriendenLoterij en dat levert onze vereniging 50% van het inlegbedrag op. Als deelnemer betaalt u € 14,25 per trekking en maakt u ieder week kans op duizenden Vriendenprijzen. Er zijn 14 trekkingen per jaar, 12 maandelijkse trekkingen en een extra trekking in juni en november. Dit bedrag wordt maandelijks van uw rekening geschreven.

Deelname is tot weder opzegging. De VriendenLoterij hanteert geen opzegtermijn. Mensen die nu al meespelen bij de VriendenLoterij kunnen hun lot(ten) omzetten naar Budovereniging De Hechte Band. U kunt daarvoor bellen met Tel: 020-6776880.
Na aanmelding krijgt de deelnemer een bevestigingsbrief. Het rekeningafschrift is het bewijs van deelname, hierop staat ook vermeld de naam van de vereniging waarvoor u meespeelt. Aanmelden kan via: http://vriendenloterij.nl/  in het menu 'clubs' kunt u Budovereniging De Hechte Band selecteren.
Met het geld dat op deze manier binnen komt kan veel extra's worden gedaan zoals: Seizoensafsluiting, trainingsstage's, paaseieren zoeken, Sinterklaasfeest, aankoop materialen, onderhoud clubaccommodatie en nog veel meer. Dus zet ook de stap, het goede doel zijn wij; Budovereniging De Hechte Band.

Voor meer informatie kunt u terecht bij; Bel Lianne of Peter of stuur een e-mail naar: 

Alvast reuze bedankt!