Houvast Zaal

Corona heeft ervoor gezorgd dat we het  toernooi van 2020 moesten annuleren.  Maar we laten ons niet uit het veld slaan en staat de datum voor onze feestelijke 25e editie weer vast.                      Zaterdag 15 mei en zondag 16 mei 2021 is er weer het internationaal  "Houvast Toernooi" bij "De Hechte Band". We hopen van harte dat alles 'gewoon' volgens planning gaat en we er een geweldige happening van kunnen maken. Vaste internationale gasten hebben al aangegeven dat ook zij weer van de partij zullen zijn, wat nu meer dan ooit niet vanzelfsprekend is.

We hopen voor deze jubileum editie weer veel aanmeldingen te ontvangen. Ons advies is om tijdig in te schrijven, jaarlijks bereiken we  het  maximaal te plaatsen deelnemers.

Het doel van het toernooi is "samen". Samen werken we aan het toernooi. Samen als deelnemers doen we ons best. Samen als vrijwilligers helpen we de deelnemers om alles in goede banen te begeleiden. Samen met onze tegenstanders hebben we vriendschappelijke uitwisselingen. Ondanks dat we er misschien anders uitzien, spreken of andere gewoontes hebben. Samen voor 1 judo.