Wat is een Personal of Small Group training?

 

Bij een Small Group/Personal training werkt u zoals u prettig vindt, in een kleine groep van twee tot zes personen aan uw doelen. Je kunt zelf een groep samenstellen met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten.  Maar u kunt ook aansluiten in een al bestaande groep. Tijdens een small group training is er altijd een personal trainer die zorgt voor een veilige, leuke en effectieve training en voor het optimaal begeleiden en ondersteunen bij het bereiken van de gestelde doelen.

In overleg met de trainer wordt er gekeken naar wat voor soort training u graag zou willen en wat het beste past bij de gestelde doelen. Er zijn veel soorten training mogelijk, denk hierbij aan: kracht en/of cardio trainingen, functionele trainingen  en trainingen om de coördinatie te verbeteren. Een gemiddelde training kan variëren tussen 30 en 60 minuten, dit is voor een groot deel afhankelijk van wat u zelf prettig vindt.

De Small Group Training is ook bijzonder geschikt voor mensen die na hun Personal training toch begeleiding willen blijven houden.

VOORDELEN SMALL GROUP TRAINING

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus;
  • Samen trainen is gezelliger en je maakt samen plezier;
  • Kleine groep is gegarandeerd persoonlijke aandacht;
  • Door elkaar te motiveren haal je meer uit de trainingen en komen doelen dichterbij;
  • Small Group training is een voordelige manier om veel resultaat te behalen.

 

Personal training is dé manier om duurzaam trainingsresultaat te behalen door middel van persoonlijk commitment, deskundigheid en passie van de personal trainers. Op basis van een voor en met  jouw op maat gemaakt plan helpen de personal trainers je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijkse leven. Onze trainers zoeken naar een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

We gaan er voor dat 'moeten' 'willen' wordt en je sporten integreert in je dagelijkse (drukke) leven.

 

VOORDELEN PERSONAL TRAINING

  • 100% Persoonlijk
  • Aandacht
  • Resltaat gericht
  • Maatwerk

 

Bij Budovereniging De Hechte Band draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jou resultaat is wat telt.

Aan de hand van een GRATIS intake bespreken we je doelstellingen en maken we een plan van aanpak op maat voor jou training.

Lijkt een Small Group/Personal Training u iets? Neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden en wie weet tot snel !

 

Een afspraak voor de gratis en vrijblijvende intake kan in het algemeen op woensdag en vrijdag vanaf 18:30 uur en op donderdag vanag 19:30 uur. Andere dagen - tijden in overleg.