Zumba is fun. Het Zumbaprogramma is eigenlijk een training die verpakt is in een cool jasje. Het is anders! De Muziek, de passen, de bewegingen, de les, de energie....het is gewoon anders. Het is makkelijk! Het is bedoeld voor iedereen, vanaf ca: 15 jaar en ouder. Het is een op cardio gebaseerde workout op muziek met onderdelen van weerstandstrainingen en bodysculpting waarmee het hele lijf in vorm wordt gebracht en de conditie op peil wordt gebracht en gehouden.

Zumba is een heerlijk uurtje genieten met vrolijke muziek en ondertussen ook nog calorieƫn verbranden en je conditie verbeteren.

Dat kan natuurlijk. Meld je aan voor 'n gratis proefles. Probeer het eens en ervaar het zelf. Tijdens de les draag je een joggingbroek en shirt of gemakkelijk zittende (sport)kleding en schoenen met een goede demping, zoals aerobic-schoenen of danssneakers. Ook zorg je voor een handdoek, want je gaat nogal zweten, en neem je een bidon of nippelfles gevuld met water mee.

De Zumba lessen worden gegeven door een Zumba gecertificeerde instructrice's met een gedegen ervaring, zij maken van iedere les weer een feestje !