DHB werkt sinds 03 december 2010 samen met Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh.

Clubsupport: staat garant voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures, maar ook adviseren zij bij het voorkomen van blessures en aandoeningen.  Wij raden al onze leden: jong en oud, recreant en wedstrijdsporter, sterk aan gebruik te maken van de behandelingen en expertise van deze specialisten.

Het clubsupport blessure inloopspreekuur is toegankelijk voor al onze leden. Een aanwezige sportfysiotherapeut zal een screening uitvoeren betreffende de blessure/klacht en een advies geven over het te volgen beleid.
Het inloopspreekuur is op dinsdagavond van 18:30 - 19:30 uur, je moet hiervoor wel even een afspraak maken.
Graspieper 4, Mierlo. Tel: 0492-667 531 .

Indien gewenst is het mogelijk buiten het inloopspreekuur om een afspraak te maken.

De praktijk heeft goede contacten met diverse ziekenhuizen en sportartsen. Als het nodig is om een arts naar de blessure te laten kijken, dan is een snelle afspraak dus zo geregeld.

Wat zijn de kosten? Het inloop spreekuur is voor leden van Budovereniging De Hechte Band gratis. Is er sprake van een blessure en is verdere behandeling wenselijk, danwel noodzakelijk, dan zal dit via de 'normale' weg gedeclareerd worden via de zorgverzekering van de cliënt. Uiteraard moet deze dan wel hiervoor zelf (aanvullend) verzekerd zijn.