Vrijwilliger van het jaar

Deze benoemde vrijwilligers van de afgelopen jaren zijn:

2019  Ellie Giepmans
2018  Rob van den Heuvel
2017  Rob Rijnvos
2016  Theo Bos
2015  Stefan Harmsen
2014  Mike Limburg
2013  Kitty Bakker
2012  Marc Machiels
2011  Nico den Houting
2010  Joey Sanders
2009  Louis Janssen
2008  Henry Janssens
2007  Ans van Gastel
2006  Gerrie Verhoeven

 

2020  Bram van der Aa
2019  Puck van Hoof
2018  Sanne Laurenssen
2017  Twan Meeuwsen

 

Budovereniging De Hechte Band is zoals de naam het al zegt: "een vereniging". We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Binnen onze vereniging kunnen wij rekenen op enkele vrijwillige 'kartrekkers' die er vrijwel altijd zijn, mensen die het verenigingshart laten kloppen. Maar zij kunnen dit ondanks hun enthousiasme niet alleen, daarvoor is de vereniging te groot. Wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar mensen die ons willen helpen. Of dit nu incidentele hulp is, op project basis of mede als kartrekker of bestuurder, iedere hulp is welkom.

Ook binnen onze vereniging prijzen we ons gelukkig dat er naast de kartrekkers nog een groep vrijwilligers beschikbaar is die ons met raad en daad bijstaan en ondersteunen. Om het belang van deze groep mensen te benadrukken en om onze waardering uit te spreken, wordt er jaarlijks een "Vrijwilliger van het jaar" benoemd. Hoewel onze dank uitgaat naar alle vrijwilligers, zetten we graag iemand speciaal in het zonnetje die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Om ook onze jeugd te motiveren en te waarderen reiken wij ook jaarlijks een "Jeugdpluim" uit. Deze jeugdpluim is voor een jeugdige vrijwilliger die in de breedte erg actief is binnen de vereniging. Een voorbeeld voor anderen.

Jaarlijks ook is er onze 'Pluimpjes avond', een leuke avond waar wij Dankjewel zeggen!